de la:

Produse

Varietatea produselor noastre include carne proaspata, semipreparate si preparate fierte si afumate, avand la baza carnea de porc, vita si pui. Ne mandrim cu produsele pe care le oferim clientilor nostri pentru ca stim ca sunt preparate cu grija pentru calitate si nu in ultimul rand, pentru ca sunt produse cu aspect si gust bun romanesc.
Daca sunt asa cum ne plac, cu siguranta sunt Bune's.

Produse pe categorii

Salam
Salamurile noastre pot fi consumate la orice masa, retetele proprii si tehnologia folosita, alaturi de condimente si mirodenii, facand ca ele sa se potriveasca fiecarui gust si buzunar.
Parizer
Gustul lui ne aminteste de vremurile de demult. Pe noi acest sentiment nu ne-a parasit, motiv pentru care ne ambitionam sa producem cel mai apetisant parizer.
Carnati
Avem o gama extrem de variata de sortimente de carnati. Sunt preparati din cele mai bune ingrediente si condimente, afumati sau fierti cu cea mai mare atentie. Sunt demni de gusturile sofisticate ale clientilor nostri.
Sunca
Sunca pe care o oferim clientilor nostri este menita sa se potriveasca fiecarui buzunar, pentru ca gustul sau delicios sa nu lipseasca nimanui. Pe pizza, in sandwich sau pe un platou, sunca ofera nelimitate variante de servire si preparare.
Toba
Retele traditionale romanesti pe care le folosim in prepararea tobei contin cele mai apetisante ingrediente pentru ca nici o farama din gustul sau unic sa nu se piarda. Fie ca alegeti varianta afumata sau pe cea neafumata, toba noastra este perfecta pentru a fi servita la orice sarbatoare si masa festiva.
Specialitati
Specialitatile noastre se potrivesc oricarui gust, de la cel mai simplu la cel mai sofisticat. De la jambonul afumat, la pieptul de porc presat sau cotletul haiducesc noi inca nu ne-am hotarat ce e mai apetisant.
Carne tocata si pasta de mici
Pe langa pasta clasica pentru mici numai buna de incins pe gratar avem cateva sortimente menite sa trezeasca simturile si curiozitatea culinara: pleskavita si carnea de hamburger.
Afumaturi
Fie ca alegeti sa o serviti pe un platou sau pentru un preparat cu afumatura, puteti fi siguri pe prospetimea fiecarui produs afumat de la noi. De la sunca cu usturoi si boia, la clasica slanina taraneasca sau cotlet haiducesc noi inca nu ne-am hotarat ce e mai apetisant.
Produse proaspete de porc
Produse proaspete de vita
Produse proaspete de pasare