de la:

Despre noi

Oamenii si tehnologia

De la bun inceput ne-am inconjurat de oameni pasionati pentru munca lor
si alaturi de care am putut sa privim increzatori spre viitor. Cu cei mai vechi membri ai echipei suntem prieteni de o viata iar respectul reciproc fata de profesionalismul fiecaruia ne leaga pe vecie. Pe parcursului evolutiei noastre, oameni tineri cu aspiratii inalte s-au alaturat micii noastre familii. Invatam in fiecare zi unii de la altii si avem incredere in echipa pe care am consolidat-o de-a lungul vremii.

Misiune

De la bun inceput, scopul nostru a fost acela de a impartasi cu cei din jur bucate gustoase preparate cu drag. Cu timpul, varietatea produselor pe care le-am comercializat a crescut de la cativa carnaciori, la peste 100 de alimente din carne.

Pentru fiecare gurmand avem cate o optiune
si indiferent de buzunarul clientilor nostri, acestia se pot bucura de o gama larga de produse. De aproape un sfert de secol am pus prospetimea si calitatea pe primul loc, caci doar asa putem obtine produsele din carne asa cum ne plac.

Viziune

Vom continua sa le oferim clientilor nostri preparate din carne de cea mai buna calitate. Prospetimea acestora va fi mereu prioritara pentru noi. Ca producatori de mezeluri din Romania cu capital propriu investit in aceasta companie,
ne luam angajamentul de a raspunde nevoilor clientilor nostri,
dar cel mai important, de a le face toate poftele. In definitiv, acesta e motivul pentru care am inceput aceasta companie si nu avem de gand sa ne oprim aici. Ce va urma va fi o constanta grija si un nemarginit respect pentru toate preparatele Bune's.